Nyt fra Apple: Opdagelsen af iPhone 12

iPhone 12 kombinerer et kraftfuldt indre med et elegant ydre. Den er udstyret med den nyeste A14 Bionic-chip, som leverer lynhurtig ydeevne og effektiv strømforbrug. Designet er slankt og stilrent, med et Super Retina XDR-display i høj kvalitet, der giver et levende og detaljeret billede. Desuden er iPhone 12 bygget til at modstå vand og støv, så den kan holde til hverdagens strabadser. Samlet set tilbyder iPhone 12 en fremragende kombination af kraft og skønhed i et kompakt format.

Forbedret kamera og videokvalitet

Kameraet i iPhone 12 er blevet markant forbedret sammenlignet med tidligere modeller. Den nye kamerasensor giver bedre billedkvalitet, især i dårlige lysforhold. Videooptagelser er også blevet forbedret, med mulighed for at optage i 4K-opløsning ved op til 60 billeder i sekundet. Derudover er der implementeret avancerede funktioner som Dolby Vision HDR-optagelse og stabilisering af video. Hvis du vil se de nyeste iPhone 12-modeller, kan du klikke her: iphone 12 – se de nyeste modeller.

5G-teknologi for lynhurtig internetforbindelse

iPhone 12-serien er udstyret med 5G-teknologi, som giver brugerne lynhurtig internetforbindelse. 5G-netværket er op til 10 gange hurtigere end 4G og har markant lavere forsinkelse. Dette betyder, at du kan streame videoer, downloade filer og surfe på nettet med utrolig høj hastighed. Hvis du er på udkig efter en ny iPhone med 5G-teknologi, kan du se nærmere på iPhone 13, som også understøtter 5G.

Batterilevetid, der holder hele dagen

Den nye iPhone 12 har en batterilevetid, der holder hele dagen. Takket være de seneste fremskridt i batteriteknologi og energieffektivisering, kan brugerne nu forvente op til 17 timers video-afspilning eller 65 timers musik-afspilning på en enkelt opladning. Derudover understøtter iPhone 12 hurtig opladning, så brugerne hurtigt kan få deres telefon op at køre igen, hvis batteriet løber tør. Sammenlignet med tidligere iPhone-modeller har Apple formået at øge batterilevetiden betydeligt, uden at gå på kompromis med telefonens tynde og lette design.

Forbedret beskyttelse mod vand og støv

Den nye iPhone 12 serie er udstyret med en IP68-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og kan holde til at være nedsænket i vand op til 6 meter i op til 30 minutter. Dette er en markant forbedring sammenlignet med tidligere iPhone-modeller og gør den mere robust og modstandsdygtig over for daglig brug og uventede hændelser. Brugerne kan nu føle sig mere trygge ved at tage deres iPhone med på eventyr, da den bedre kan modstå fugt, snavs og vandsprøjt.

Mulighed for trådløs opladning

Den nye iPhone 12 understøtter trådløs opladning. Brugerne kan nu oplade deres telefon ved at placere den på en trådløs oplader, uden at skulle sætte et kabel i. Dette giver en mere praktisk og bekvem opladningsoplevelse. Derudover er den trådløse opladning kompatibel med Qi-standarder, så den kan bruges sammen med mange forskellige trådløse opladere på markedet.

Understøtter MagSafe-tilbehør

Den nye iPhone 12 understøtter MagSafe-tilbehør, som gør det muligt at oplade telefonen trådløst. MagSafe-opladere klikker magnetisk fast på bagsiden af iPhone 12 og lader op med op til 15W. Derudover er der et udvalg af MagSafe-covers, -punge og andre accessories, der kan bruges sammen med den nye iPhone. Disse tilbehør giver både praktiske og stilfulde løsninger til brugerne.

Ny A14 Bionic-chip for øget ydeevne

Den nye A14 Bionic-chip, som er udviklet af Apple, er hjertet i iPhone 12-serien. Chippen er designet til at levere forbedret ydeevne og effektivitet. Den er bygget på en 5-nanometer produktionsproces, hvilket gør den til den første mobilchip, der anvender denne avancerede teknologi. Dette resulterer i en kraftig CPU og GPU, der kan håndtere krævende opgaver som spil, videoredigering og augmented reality-oplevelser med lethed. Derudover er A14 Bionic-chippen optimeret til at forbedre batterilevetiden, så brugerne kan få endnu mere ud af deres iPhone 12.

Tilgængelig i flere farver og størrelser

iPhone 12-modellerne vil være tilgængelige i et bredt udvalg af farver og størrelser for at imødekomme forbrugernes forskellige præferencer. De vil blive lanceret i de klassiske farver som sort og hvid, men også i mere dristige nuancer som blå, grøn og rød. Derudover vil de komme i to forskellige skærmstørrelser – 6,1 tommer og 5,4 tommer – så brugerne kan vælge den model, der passer bedst til deres håndflade og behov. Uanset hvilken farve eller størrelse man vælger, vil iPhone 12-serien tilbyde den samme høje ydeevne og avancerede funktioner.

Priser og tilgængelighed

iPhone 12-serien vil være tilgængelig i butikkerne fra den 23. oktober 2020. Priserne starter ved 6.499 kr. for basismodellen iPhone 12 mini og går op til 9.999 kr. for den topmoderne iPhone 12 Pro Max. Alle modeller i iPhone 12-serien understøtter 5G-netværk og kommer med Apples nye A14 Bionic-chip, som lover markant forbedrede ydelsesegenskaber. Forbrugerne kan forudbestille iPhone 12-modellerne fra den 16. oktober.